Roots_upgrade_oy_logo_musta

MEISTÄ

Roots Upgrade Oy on vuonna 2020 perustettu kahden yrittäjän rakennusliike.
Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja laadukasta korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla.

Mistä kaikki alkoi?

Tapasimme vuonna 2017, työskennellessämme samalla työmaalla Helsingissä. Huomasimme pian, että näkemyksemme rakentamisesta kohtaavat ja aloimme pohtia oman yrityksen perustamista. Idea kypsyi muutaman vuoden ja keväällä 2020 perustimme Roots Upgrade Oy:n.

Yhdistämällä osaamisemme saimme kasaan hyvät puitteet töiden tekoon ja toki myös uuden
oppimiseen samalla. Siim on toiminut yli 15 vuoden ajan timpurina, erilaisissa asunto- ja korjausrakentamisen kohteissa. Annalla on työmaainsinöörin pätevyys ja laaja kokemus sekä työmaatehtävistä että, projektimyynnistä.

MIKSI VALITA MEIDÄT?

Tavoitteenamme ei ole rakentaa aina alusta asti uutta, vaan haluamme korjata ja päivittää kohteemme niiden alkuperäistä ilmettä kunnioittaen. Panostamme työnjälkeen, yksityiskohtien huomioon ottamiseen, sekä käyttämiemme materiaalien laatuun.

Meillä on laaja kokemus rakennusalan työmenetelmien ja pintamateriaalien osalta, projektinhallintaa ja aikataulutusta unohtamatta. Teemme työmme asiakaslähtöisesti. Pyrimme ottamaan asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioon, sekä pidämme hyvää huolta yhteydenpidosta projektin aikana.

Olemme tehneet projekteja alusta asti kuluttuja-asiakkaille, sekä pienyrityksille ja yhdistyksille.

Teemme yhteistyötä laadukkaiden ja osaavien yhteistyöurakoitsijoidemme kanssa.
Meidän kauttamme voit tilata myös sähkö- ja putkityöt luotettavilta tekijöiltä.


haluaisitko saada tarjouksen?

Pyydä tarjous

Roots Upgrade Oy

Roots Upgrade Oy on vuonna 2020 perustettu kahden yrittäjän rakennusliike. Tarjoamme asiakkaillemme luotettavaa ja laadukasta korjausrakentamista pääkaupunkiseudulla.
Pyydä tarjous
Web design and execution by Visio Agency Oy. All rights reserved – 2024.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram